zondag 18 maart 2012

Verloren brood met appel en speculaas

Na een dagje Ai Weiwei-en in Tilburg en wat spelletjes dan toch nog late-evening begonnen aan de wentelteefjes van Meus.

Boterhammetjes, boter erop, appeltjes en speculaas ertussen, en goed aandrukken zei Meus.. vervolgens het mengsel erover en de pan in. Het draaien bij numero uno ging niet zo vlotjes.. nummer 2 ging al beter.

Smaakbeoordeling: Lekker, maar we zijn er niet uit of we het nu echt beter vinden dan een gewoon classic wentelteefje wat op zich ook al heel lekker is.


Score van Pieter: 6,9/10

Smakelijk!
Later vandaag ( ja het is al weer zondag) maak ik 2 gerechtjes klaar, de venkelsoep en een witloofslaatje... Wordt vervolgd...

2 opmerkingen:

  1. Was de speculoos dan crunchy of smuschie?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Eerder schmushie, maar ook nog beetje crunch, waarschijnlijk afhankelijk van hoe lang je het eimengsel op uw boterham laat inwerken.

      Verwijderen