Gisteren de plaatselijke viswinkel opgezocht, op zoek naar het hoofdingrediënt van de dag: Pladijs. Helaas enkel pladijsfilet beschikbaar maar dat is ook goed genoeg. Na een last-minute reservatie van Lien nog fishsticks bijgehaald en dan begonnen aan de tartaarsaus. Eitje koken, kruiden snijden, augurkjes, kappertjes, beetje mayonaise erbij, afkruiden, en klaar! Patatjes op het vuur voor de puree en dan wachten tot gast 1 arriveerde.
Lien proefde vakkundig de tartaarsaus en keurde die goed. Vervolgens de puree afgewerkt en fishsticks gebakken (sorry Meus) en gewacht met de pladijs tot Pieter thuis was.
Score van Pieter: 7,8/10
Wie is die Pieter?
Morgen Scampi met tabouleh en pesto!
De tartaar was een heel jummie, zeker met een extra augurkje erin :). De fishsticks waren heel crunchy dankzij de 50ml boter waarin ze zwommen. Puree was beetje raar :D, maar ik heb bijna alles opgegeten.
BeantwoordenVerwijderenps: Hamsterface!!!